hand amulogo

Lovpligtig efteruddannelse for chauffører

Efter de nye regler om lovpligtig efteruddannelse for buschauffører og lastbilchauffører, forventes det, at der på landsplan skal efteruddannes 15.000 chauffører om året.

Efteruddannelsen tager 5 dage og tilbydes som et AMU kursus. Hvis du vil læse mere om AMU, hvem der kan deltage og hvad det koster, kan du gå til vores AMU-side ved at klikke her.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om reglerne for efteruddannelse og du kan også se et skema over, hvordan indfasningsordningen er tilrettelagt under menuen 'Frister'.

Vi arbejder i øjeblikket på et online bookingsystem, så du kan tilmelde dig hold direkte på hjemmesiden, men indtil det er klar, kan du tilmelde dig og få oplysninger om aktuelle kurser ved at kontakte skolen på 46 32 10 22.

Vent ikke til sidste øjeblik med at tilmelde dig et hold. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores gratis og uforpligtende påmindelsesservice. Så beregner vi, hvornår du senest skal have gennemført kurset, du er garanteret en plads på et efteruddannelseshold og du vil blive kontaktet i god tid før fristen udløber.

Hvornår skal jeg efteruddannes?

Hovedreglen er, at alle chauffører skal deltage i 5 dages efteruddannelse hvert 5. år. Men på grund af indfasningsordningen kan det være svært for den enkelte at gennemskue, hvornår man skal efteruddannes.

Du kan bruge vores enkle guide, til at finde ud af, hvilke regler der gælder for dig og hvilken frist du har. (For at kunne anvende guiden, skal din browser understøtte javascript og session cookies). Hvornår skal jeg efteruddannes...

Hvis du er i tvivl om reglerne, kan du læse mere her på vores hjemmeside eller ringe til os på telefon 46 32 10 22, hvor du kan få professionel rådgivning.

 

Gratis påmindelsesservice!

Du kan gratis og uforpligtende tilmelde dig vores påmindelsesservice. Vi kontakter dig, når det er tid til lovpligtig efteruddannelse med tilbud om aktuelle kurser. Læs mere her...

Hvornår ...

... skal du efteruddannes?

Find ud af, præcis hvornår du skal efteruddannes med vores enkle guide. Klik her...

Bliv ringet op...

Send en forespørgsel med dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op. Bare klik her...

AMU Chaufføruddannelser|Abildgårdsvej 14|4000 Roskilde|Tlf.: 46 32 10 22|Fax: 46 32 26 22|CVR.: 28 84 86 76|info@juulgruppen.dk