hand amulogo

For virksomheder:

Hvis man som virksomhed planlægger efteruddannelse for sine medarbejdere, kan Juul Gruppen hjælpe. Vi afvikler kurser kontinuerligt, men vi har også mulighed for at afvikle kurser, som er målrettet til virksomheder.

Det er den enkelte medarbejders ansvar at sørge for sin egen efteruddannelse. Men virksomheden har også et ansvar for at chaufførerne kører lovligt. Det er derfor en fordel at planlægge uddannelsen for medarbejderne og det kan altid betale sig at være i god tid, så man er sikker på, at medarbejderen når at gennemføre sin efteruddannelse inden udløbsfristen.

I kraft af indfasningsperioden, kan det være svært at overskue, hvem der skal efteruddannes hvornår og hvilke regler, der gælder for den enkelte medarbejder. Vi kan hjælpe med at planlægge efteruddannelsesforløbet og vi kan også hjælpe og rådgive om reglerne for efteruddannelse, samt kursus- og kørselsgodtgørelse.

Hvis virksomheden ikke sørger for planlægning og tilmelding, vil vi anbefale at virksomheden opfordrer medarbejderne til at tilmelde sig vores gratis og uforpligtende påmindelsesservice. Det giver også medarbejderen mulighed for at blive påmindet, uanset hvor medarbejderen er beskæftiget på det tidspunkt, hvor efteruddannelsen skal foregå. At køre uden gyldigt chaufføruddannelsesbevis sidestilles med at køre uden kørekort og man får en bøde, samt kørselsforbud til den pågældende kategori.

Hvis virksomheden ønsker at planlægge og styre efteruddannelse af medarbejdere samlet, kan Juul Gruppen tillige hjælpe med en gratis påmindelse for dette. Kontakt venligst vores kursusadministration på 46 32 10 22 for nærmere aftale.

Som noget nyt tilbyder vi fyraftensmøder. Her præsenterer, informerer og rådgiver en af vores uddannelseskonsulenter om relevante kurser og uddannelser inden for transportbranchen. Her vil det typisk også være relevant at få afdækket og eventuelt planlagt virksomhedens behov for efteruddannelse. Hvis virksomheden ønsker at arrangere et fyraftensmøde, kan vores kursusadministration kontaktes på 46 32 10 22.

Efteruddannelsen tager 5 dage og den fordeles med 3 dages lovpligtigt indhold og 2 dage med forskellige valgfrie emner, som kan målrettes virksomheden. Undervisningen skal strække sig over mindst 7 timer pr. kursusdag.

Vi kan tilbyde følgende afvikling af kurser:

  • Uge-kursus: afvikles på 1 uge fra mandag til fredag (intensivt forløb).
  • Split-kursus: afvikles på 5 forskellige dage over en aftalt periode (modul-forløb).
  • Virksomhedskurser: afvikles efter aftale med virksomheden.

Juul Gruppen tilbyder at holde styr på, hvornår dine medarbejdere skal efteruddannes og vi sender en påmindelse til medarbejderen i god tid (ca. et halvt år før), med tilbud om mulige kurser i perioden.

Man kan undersøge, hvilke regler og tidsfrister der gælder ved at gennemføre vores guide: Hvornår skal jeg efteruddannes?. Man kan også tilmelde sig selv eller sine medarbejdere den Gratis påmindelsesservice eller kontakte vores kursusadministration på 46 32 10 22 for tilmelding og rådgivning.

Vi arbejder i øjeblikket på at implementere et online administrations- og tilmeldingssystem for virksomheder og medarbejdere, hvor du som vognmand eller leder kan holde styr på dine medarbejderes AMU kurser, herunder den obligatoriske og lovpligtige efteruddannelse.

Systemet anvendes af størstedelen af landets uddannelsescentre og det giver mulighed for ét samlet styringsværktøj til administration af AMU kurser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 46 32 10 22 for yderligere information eller rådgivning.

Gratis påmindelsesservice!

Du kan gratis og uforpligtende tilmelde dig vores påmindelsesservice. Vi kontakter dig, når det er tid til lovpligtig efteruddannelse med tilbud om aktuelle kurser. Læs mere her...

Hvornår ...

... skal du efteruddannes?

Find ud af, præcis hvornår du skal efteruddannes med vores enkle guide. Klik her...

Bliv ringet op...

Send en forespørgsel med dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op. Bare klik her...

AMU Chaufføruddannelser|Abildgårdsvej 14|4000 Roskilde|Tlf.: 46 32 10 22|Fax: 46 32 26 22|CVR.: 28 84 86 76|info@juulgruppen.dk